سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و مردى از کارگزاران او کاخى شکوهمند بر افراخت امام فرمود : ] نقره‏ها سر برآورده خود را مى‏نمایاند ، این بنا توانگرى تو را رساند . [نهج البلاغه]
جمع صمیمی
دورهی موسوی، دوران طلایی سینمای ماست
  • نویسنده : امیر:: 88/2/7:: 4:34 صبح
  • دوره‌ی موسوی، دوران طلایی سینمای ماست

    محمد بهشتی:

    دوره‌ی موسوی، دوران طلایی سینمای ماست

    قلم - محمد بهشتی درباره طرح امنیت اجتماعی گفت: هیچ مقوله‌ی فرهنگی و اجتماعی با داغ و درفش حل نمی شود.

    محمد بهشتی گفت: در سال‌های نخست وزیری مهندس موسوی و در شرایطی سختی که کشور به سر می برد به دلیل حمایتی که مهندس از سینما ایجاد کرد آن دوره، دوران طلایی سینمای ایران نامگذاری شد و زمانی هم که مسولیت فرهنگستان را به عهده گرفتند در جهت غنی تر کردن ادبیات هنری در کشور و برگزاری انواع نشست ها و سمینار ها و کنگره ها و غنی سازی فرهنگ و هنر بسیار جدی بودند.

    وی در ادامه با بیان اینکه مهندس از گذشته‌ی بسیار دور به دلیل ذوق و طبع هنری شان رابطه‌ی بسیار نزدیکی با اهل فرهنگ داشت گفت: مهندس موسوی به شدت به فرهنگ حساسیت داشت چنانچه هنرمندان امروز ما در عرصه‌ی ادبیات و نیز کسانی که سرمایه‌ی هنری کشور را تشکیل می‌دهند آنهایی هستند که با فضایی که مهندس در سالهای اول انقلاب باز کرد توانستند عرض اندام کردند.

    بهشتی با بیان اینکه "با یک نگاه به تاریخ معاصر، حجم ادبیات و مباحث نظری هنر که در دوره‌ی مسولیت مهندس موسوی در فرهنگستان چاپ شد قابل قیاس با تمام ادبیاتی که در این زمینه تولید شده نیست"، درباره‌ی رویکرد مهندس موسوی در زمینه‌ی هنر در صورت انتخاب شدن اظهار داشت: مهندس موسوی در مصاحبه‌ی مطبوعاتی به نکته ای اشاره کردند که برای اهل فرهنگ بسیار اهمیت داشت و آن اینکه ما باید تحولات جهان و تاثیر آن بر فرهنگ را بپذیریم. در دو دهه‌ی اخیر با عدم قبول این تحولات فرصت های ارزشمندی را از دست دادیم. با توجه به ظرفیت های خودمان می توانستیم به سمت ایجاد سکوی پرشی در تمامی عرصه های هنری حرکت کنیم. در صورتی که اعتماد به نفس جامعه در شرایط جدید را ضعیف کردیم و دایره را برای هنرمندان تنگ کردیم.

    این فعال فرهنگی در ادامه با تاکید بر اینکه "در زمانی که فرهنگ دنیا دولتی نیست ما فرهنگ غیر دولتی را به سمت دولتی شدن حرکت دادیم" تصریح کرد: ما بسیاری از اندیشمندترین و تواناترین هنرمندان خود را در عرصه‌ی هنر حاشیه نشین کردیم و فضایی ایجاد کردیم تا ضعیف ترین هنرمندان مجال یافته تا به فضای ابتذال دامن بزنند .

    محمد بهشتی همچنین در باره‌ی اظهار نظر مهندس موسوی درباره‌ی طرح امنیت اجتماعی اظهار داشت: داغ و درفش تنها مشکلات فرهنگی را از نور و روشنایی به سایه می‌برد و آنها را پیچیده تر می کند. ما مساله‌ی فرهنگی را سیاسی می کنیم و بعد امنیتی به ان می دهیم و تنها خاصیت آن راندن مسایل فرهنگی به سمت مسایل امنیتی است در صورتی که اگر مشکلاتی داریم باید به رفتارهایی از جنس خودشان آنها را حل کنیم.

    وی در این زمینه افزود: معلوم نیست که بسیاری از معیارهای ما از صحیح و غلط مبتنی بر ارزش های دینی ما باشد و بی شک ما در بسیاری از موارد سلیقه ای برخورد می کنیم.

    بهشتی با بیان اینکه "اتفاقا در بسیاری از موارد کسانی که در بخش سالم اجتماع و فرهنگ به سر می برند احساس ناامنی می کنند" تصریح کرد: از سوی دیگر کسانی که با معیارهای موجود ناسالمند احساس ناامنی نمی کنند و این نشان می دهد که ما اشتباه کردیم.

    این فعال عرصه‌ی فرهنگ و هنر با بیان اینکه در رساله های عملیه معیار امر به معروف و نهی از منکر، اثرگزاری است، گفت: اگر نهی از منکر اثر بگذارد کاری واجب است و اگر موجب کاهش نشود ما مرتکب حرام شده ایم و گرچه به صورت ظاهر نهی از منکر کرده ایم ولی به افزایش آن دامن زده می شود.

    بهشتی در پایان با طرح این پرسش که آیا این روش (طرح امنیت اجتماعی) به نهی از منکر دامن زده و یا به اشاعه‌ی آن، تصریح کرد: از این لحاظ است که مهندس موسوی با این روش موافق نیست، نه اینکه با منکر موافق باشد.


    نظرات شما ()
    ---------------------------------------------------
    لیست کل یادداشت های این وبلاگ
    ---------------------------------------------------
     RSS 
    خانه
    ایمیل
    شناسنامه
    مدیریت وبلاگ
    کل بازدید : 66045
    بازدید امروز : 4
    بازدید دیروز : 22
    ..........حضور و غیاب ..........
    یــــاهـو
    ........... درباره خودم ..........
    جمع صمیمی
    امیر

    .......... لوگوی خودم ........
    جمع صمیمی
    .......لوگوی دوستان ........

    ....... لینک دوستان .......
    ساناز
    رضا
    کامبیز
    قلم

    ............. اشتراک.............
     
    ............ طراح قالب...........